Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt om de lyse årstider


Våren er her - la oss gledes!


Nå er våren her

med sitt fargespill

i grønt, lilla og gult

luften er klar

og varmere

den blir for hver dag

himmelen ser ut til å gledes

over å se at det spirer

havet gjør seg klart

for sommeren som kommer

snart ligger båtene og gynger

i den vakre skjærgård

i takt med tonene

i fra naturens sommervise

lyset blir sterkere for hver dag som går

det varmer og gir oss en følelse av vår

tiden i mot sommer - sol - og bad


når kjoler danser i sommerbrisen

og iskrem nytes på trappen

tiden jeg elsker mer enn noe annet

lyset som forsiktig pensler landskapet

i varme farger - det er tiden jeg ser frem i mot

det vår - snart sommer

himmelen ser ut til å gledes


- og det - gjør jeg også




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-18 11:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Akkurat!
Våren är verkligen min tid.
2014-03-18

    ej medlem längre
Instämmer helt med tidigare kommentar, det här är precis som våren är. Kunde inte ha sagts bättre, vilken underbar poesi. Lycka är detta.
2014-03-18

    Monica Kvist VIP
Nina, du målar naturen så vackert med ord. Man blir så glad!
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K