Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My body is hurting strong!

Sometimes I feel like a boiling mass of decompose

Rotten down to my bones left to my destiny alone

 

Deep down a waste hole

The worms taking turn to fist on my flesh

 

Scratching the sides desperately

And bleeding from my shattered fingers

 

My body is hurting strong

The skin itching and pounding with pain

 

My soul is kind of lost and separated

Like the song Ground Control…..




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-18 17:04



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
känner igen känslan
2014-03-21

    ej medlem längre
Ajdå, hoppas att allt känns bättre nu.
2014-03-20

    ej medlem längre
Oj, hoppas det går över.
2014-03-19

  Angel of love
Starka rader av smärta, hoppas allt är okej?
2014-03-19

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar texten som är på engelska, men ack bilden, skrämmande grrr...
2014-03-19

    ej medlem längre
Starka rader. Blåser på det som gör ont ...
2014-03-19

    Dan Myrbeck
Stark text!
2014-03-19

  bittemi VIP
Smärtsamt att läsa. Bra förmedlad känsla!
2014-03-19

  Ingrid Trolle
Tungt och svårt!
väl beskrivet.
Hoppas du mår
bättre och kommer
igen.
2014-03-19

  Sonja Sidorow Lapington
Starkt!
2014-03-19

    ej medlem längre
Styrkekram till dig vännen!
2014-03-18

    ej medlem längre
Usch stark och berörande. Vad har hänt?
2014-03-18

  louisegirl
Berör!
Fint skrivit!
2014-03-18

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa.
2014-03-18

    ej medlem längre
Dina ord gör ont att läsa.
2014-03-18

  Tess74
Aj vad den känns! Smärtsamt men bra
2014-03-18

    ej medlem längre
kraftfull!
2014-03-18

    Therese Nylander
Mycket bra skrivet. Jag hoppas att du mår bättre snart och att det inte är något långvarigt.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin