Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade..


Ser dig i ett fönster (2014)


Ser dig i ett fönster
det är ingen hemlighet
du vet att jag är där

ser dig i ett fönster
dina blickar möter mina
du vet ju vem jag är

ser dig i ett fönster
du ställer dig i ljuset
så vacker och så ljuv

ser dig i ett fönster
du har löst upp alla hinder
du är mitt hjärtas tjuv

ser dig i ett fönster
du drar i mina tampar
det har du alltid gjort

ser dig i ett fönster
jag färdas i mina tankar
önskar tiden att gå fort




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten