Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden slocknar

Sakta faller jag ner i denna desperation,
Det måste vara en konspiration!
Jag räknar dagar och jag räknar år,
Jag fattar inte! Vad är det ni inte förstår?!
Ni ser hur jag mår, ni har tagit alltför
Många år!

Fattar ni inte att det inte går!
Om jag ändå vore död igår!

Glöden slocknar, löven förmultnar och efter tidens gång, så vaporerar jag till stoft.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-18 20:47



Bookmark and Share


  livets_vår_51
en styrka... en plåga... en kyrka... en låda...
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid