Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellen

med armarna i luften
skjuter jag strålar
olika färger från varje finger
uppåt skyarna
jag är ung
mitt inre lyster är totalt
ett färgspektra så innovativt
ut i världen ska
jag är explosiv
med avsikt att förändra
en oändlig dynamit
med fredspipan i gipan
lever jag varje dag
mitt inre i rörelse
begränsa mig aldrig
jag är en del i helheten
det kan du inte ta ifrån mig
om du inte tar till olagligheten
vilket du aldrig skulle våga
då du befinner dig
på exakt samma plats din odåga




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-18 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling