Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du svarta kappa

mitt inre stannar
ansiktet krampar illa
levernet betalas
kvittensen blir stilla
då faktumet talas
om livet i passé
allting förhalas
då slutet gör entré
tidens lökar skalas
långsamt ska ni se
att sanningen vaknar
när ni till gudarna be




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-18 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling