Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den gula fjärilen i sagorna..

Jag är den
Som blev kvar

Vill därför berätta för dig om mitt liv
Sen vi skiljdes åt

Om tomrummen som fylls
Med det som finns till hands

Om vacklande tro
Om ensamheten

Ifall du någonsin

Skulle dela med dig
av liv och tankar
Så vet du
Saknad

En del av mej...

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 424 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-19 08:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
uppskattar mellan raderna
2014-03-26

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-03-21

    ej medlem längre
Fint, berörande fint.
2014-03-20

  Chawa VIP
Berörande...
2014-03-19

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-03-19

  J-M
En fin dikt. Med ett enkelt men välformulerat språk som tilltalar mig som läsare just idag mer kanske. Titeln är ju mycket tilltalande och löftesrik. Där är något särskilt med fjärilar. Som dröm. Textjaget är både drömsk och jordnära.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis