Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna efter ett återfall när jag satt på behandlingshem...


På Ruta Ett

nu är det bara ta nya tag leta rätt på mitt nya jag/
hålla hoppet uppe men inte lätt när dom fyrar av/
ett skott i mitt hjärta fullt av ångest/
men tänker betala nu när skullden kommer/

fick börja om man! tillbaka på ruta ett/
sitter här längtande i en saknad som slukar mej/
måste stanna upp och tänka när jag är på väg att falla/
från klippkanten, måste lära mej att landa/

i en trygghet utan ruset njuta i nuet/
inte snurra runt i mörker utan rusa mot ljuset/
sluta att ljuga för mej själv, bara en sista gång/
alla vännerna i graven ska jag inte sluta som/

det lutar åt att allt nog löser sej med tiden/
kan tackla alla motgångar jag möter när jag skriver/
då får jag en överblick av vad jag söker här i livet/
och brukar komma fram till att det jag söker är nog frihet/


ref:
flög högt upp i luften såg ner mot marken/
dom sköt ner mej och jag slog mej mot asfalten/
tillbaka på ruta ett men får ta en dag i taget/
och lyssna på rösten som sa att jag var galen/
som satt allt på spel............


vers2:
mystisk koll, missförstådd/
av min egen skugga har jag blitt förrådd/
blir galen av att undra tappar mitt förstånd/
valet är att blunda när straffet blir ett tvång/

blixten slår ner på de mörkaste platserna/
men ni skiter i det och börjar att tjafsa jao!/
om ditten och datten så jag sitter på natten/
och låter pennan vandra över pappret titta vad vackert/

så skippa det snacket jävla kvacksalvare!/
ni förstorar bara upp allt så fuck alla er!/
jag förlorar all min luft jao av frihetsberövningen/
för mina nära drabbas med som ni vet behöver mej/

men i denna prövningen har jag dock tid att tänka/
på min onda cirkel som jag gått i och kämpat/
för att fly från verkligheten men nånting har ändrats/
jag vågar tackla det destruktiva med dom som jag älskar!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-19 14:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör
2014-04-14

  Staffan Nilsson
Jag önskar dig all frihet du behöver för att skriva av dig. Och åt oss alla präktiga så vi inte glömmer hur lätt det är att falla.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl