Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen närvaro

Jag var inte rädd
jag visste att någon skulle komma
och släppa ut mig
inte kom du
bakom mina solglasögon
men lite närmare
ändå
jag tänker inte på vad som
skulle kunnat hända
i förlängningen
det fanns inget sånt
scenario




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-19 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP