Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuvar

Energitjuvar...!?
Hur vet man ...hur känns det när man blir attackerad!?

Relationer är något av de viktigaste som finns för oss människor.
Vi behöver alla kärlek, närhet och omsorg.
Destruktiva relationer kan vara förödande....de tar mer energi än de ger!

När du känner att någon i din närhet är väldigt självisk, suger all energi och lämnar dig trött
då har du mött en "energitjuv"!
Den personen när sig på din energi utan att ge tillbaka...sker ofta undermedvetet ifrån båda håll!
Energitjuvar överför sina undertryckta och omedvetna känslor på människor
i sin omgivning. De ser inte att det är deras egen ilska, smärta, frustration och sorg som de för över.

Man får aldrig tillbaka det man ger till en energitjuv....utan upplever oförklarliga olustskänslor, ilska,
irritation och trötthet.....Man blir utsatt för negativa projektioner....ett maktbeteende som kan lämna dig
utsatt, kränkt och utnyttjad!
En energitjuv gör detta mer eller mindre omedvetet...skyller gärna ifrån sig och för över problemet på mottagaren....flyr och förnekar!

Det är ofta obearbetade känslor som är grunden till betendet och inte medveten elakhet. De söker avlastning och flyr från obearbetade händelser och har lärt sig att avreagera sig genom att utnyttja andra som projektioner för smärtan.
Du kan skydda dig och hjälpa genom att fråga varför, vad menar du , vad är du ute efter?
Lätt att säga men du måste veta var din gräns går ....känns det fel så säg ifrån!
Lämna relationen om du inte får den uppmärksamhet och kärlek som du är värd.

En frisk relation innehåller....trygghet, säkerhet, kärlek, omsorg, vänskap, uppskattning, frihet, bekräftelse, lika värderingar, sex med ömsesidig njutning, frihet att ha egna åsikter, vänner och familj!

I en frisk relation pågår hela tiden en ömsesidighet...ge- få!




Övriga genrer (Kåseri) av WyS VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-19 17:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text.
2014-03-23

  Lars Hedlin
Verkligen bra och insiktsfullt!
2014-03-21

  Yeppis
En bra insikt
2014-03-20

  M:tin
Gillar!!!!
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP