Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubba till riddare

Framtiden är döden
gör vägen dit till din
Rid ut och strid
för det rätta
då kan jag dubba dig
min mötesman
till vägens riddare
med dubbdäck
för bättre väghållning
i oberäknelig vårvinter
i världen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-19 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP