Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevis

när du gått bort
har du gått hem
sen kan du bevisa för mig
att ljuset finns i världen
eller åtminstone
hos mig
med illalukt av råtta
eller rök av cig
med steg där ingen är
eller andra
oförklarliga fenomen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2014-03-19 18:31



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
de
still
er
at.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP