Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar älskar


Dina första fladdrande försök att flyga
Det vackra när du lät dig nå höjder

Du var så rädd min vän

Men vi Änglar låter dig aldrig

Falla




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-19 19:03



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2014-03-24

  aol
strålande rofyllt vackert skaldat vännen,
2014-03-19

  Teresia Ridell
Så vackert och rofyllt !
2014-03-19

  bumerang
Ett överjordisk skydd andas genom texten. Som ett slags andligt glädjebudskap till en öppen mänsklighet.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt