Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är...

... underbar
... oförutsägbar
... förunderlig
... fantastisk
... egendomlig
... förväntan

Den är också
... nyfikenhet
... lekfullhet
... fantasi
... upptäcktsfärd
... glädje

Och innebär
... sinnlighet
... innerlighet
... liderlighet
... vardaglighet

Kärleken är...
... härlig
... salig
...du och jag

En del av mej..

(Axplock ur min blogg)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 438 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-04-09 06:40



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbara förklaringar om kärlek...
2014-05-12

  agneta pichler
leende vacker är dina rader
om kärlek
2014-04-24

  Connie
Ja så här vackert blir det när kärleken får välja!
2014-04-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-04-14

    ej medlem längre
Kärleken är...
den bara är allt det där,

kanske lite mer:)
2014-04-09

  Lena Själsöga Keijser
fint
2014-04-09

  Chawa VIP
Ljuvligt formade ord av och om kärlek!
2014-04-09

    Dan Myrbeck
Din text är...
...mycket bra
2014-04-09

  aol
underbart sant och den har ingen gräns,
2014-04-09

  louisegirl
Underbart!
2014-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text. Finns inget att tillägga.
2014-04-09

    Monica Kvist VIP
Det här var verkligen fint skrivet.Du har förmågan att uttrycka dina tankar självklart och välformulerat.
2014-04-09

    ej medlem längre
Precis det kärlek är.
2014-04-09

  AstridElisabet
Mycket fint!
2014-04-09

  Angel of love
Jätte fint och kärleksfullt.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis