Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abysmal

Ännu en gång har jag sårat,
Ännu en gång har jag förstört.
Återigen är allt jag har,
blivit mera skört.

Dessa tårar,
Ger mig kalla kårar.
Natten blir fylld med hat,
Blodet kommer att rinna snart.

Just när man tror att det kommer bli bra,
Så vill man dö för en dag.

Ångesten pulserar i mina ådror,
När fan ska det ta slut?

Ladda - sikta - skjut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-03-19 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid