Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte har en Andlig sida-läs inte denna text


Demonernas framfart


Demonerna ger sig på dig i din mest utsatta situation
Hyllar dina fel
Hatar ditt
Älskande
Hjärta

Demonerna vill inget annat än att låta dig tvivla
Tvivla kring din Gud

Demonerna är något inte ens Gud räknat med
De är krafter i ondskans tecken!

Demonerna kan aldrig göra dig illa
Om du frågar

Varför




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-19 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
då framåt natten när dom kommer så drar jag inte mitt svärd utan ord…Varför?

Jag provar detta..tack för tipset
2014-03-19

  bumerang
Varför!
Så genialiskt.
Det ska jag lägga på minnet.
Tack!
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt