Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nonsensvers


Vimse spindel


imse, vimse, spindel
led av svindel
tappa tråden
kunde inte nå den
gjorde sig illa
då han trilla
från kanten ned
AJ, så ont det sved
i alla benen
då han ramla från grenen
ja vår spindel som var avlad
i staden Hudiksvall
var inte riktigt navlad
han led av svindel
och yrselanfall


Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2014-03-20 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP