Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nonsensvers


Två små bråkiga troll

Grymt å Groll

var två små troll

den ene butter

den andre så bråkig... av dille

av att ge... en smocka å en smäll.

På så vis ville... han värna

att det aldrig blev tråkigt.

Hellre elak å tokig

än å vara snäll.



Ja deras hjärna... var väl

lika tom som en boll

där inne streta å spjärna

... å skrek

en enda liten cell.



Hur mycke de i den... än ryckte å slet

... å försökte den träna

för å få kontroll

blev summan lika med noll.

Till slut blev den så nött, trött å sliten

att ur öronen rök det

efter det andra... eller tredje försöket.



Från morron till sena kvällen

rumla de runt

varhelst det gavs tillfällen

mestadels vare´nå dumt

me fly å flams... å annat strunt.

Ja är man som en trollig tönt

inte riktigt rotad under fontanellen

blir allt på sniskan å kantarellen



Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-20 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP