Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva...

Som en blomma på ditt bord
med ett vackert handskrivet ord...

Andetagen, känslan
att sväva fram

Längtar skrattar ler
När du är nära

Längtar Gråter saknar
När du är borta

Längtar söker tittar
När du ser bort

Längtar önskar märker
När du ser mej

En del av mej..

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller





Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 641 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-03-20 10:35



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Den är så fin...
2014-04-19

  Annie b'larsson VIP
Mycket fint..
Och flaskpost! Wow!
2014-04-09

    huldran
Längtar..efter att läsa mer av dig
2014-04-07

  Michaela Dutius
Tack för ord som dlyter in i mitt hjärta.
2014-03-27

    ADI Nehlin
så vackert, vackert
2014-03-26

  Epione VIP
Ja du fångar upp små härliga känslor, du väver ihop orden på ett speciellt sätt. Mm gillas
2014-03-26

  Anna Nyman
Dina texter är som en porlande vårbäck!!!!
2014-03-22

    ej medlem längre
Gillade denna vackra text.
2014-03-21

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-03-21

  Lena Själsöga Keijser
vackergåva
2014-03-20

    ej medlem längre
Så fint, En gåva...
2014-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text om längtan.
2014-03-20

  Angel of love
Ljuvligt vacker.
2014-03-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker poesi i fina kläder!
2014-03-20

    ej medlem längre
Vackra och vemodiga ord.
2014-03-20

  Rozsi.kovacs

skrivet med en stor varm känsla
vackert Carlos
2014-03-20

  louisegirl
Jätte vackert!
2014-03-20

    ej medlem längre
Vackert skrivet!
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis