Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Some just got it





Vart har du köpt din coolhet
Vart blir man så het

Du är ju liksom som Jesus
På LSD
I en dimension av dig själv

Och jag kan bara se på
Hur du växlar i graderna
Slickar marken du går på
När du passerar
Inför min näthinna

Känner mig som en myra
Inför din sex appeal
You just got it babe




Fri vers av Tess74
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-20 10:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes now that feeling!
2014-03-21

  Carina Bendix
Bra, så kan det kännas ibland..;)
2014-03-20

  Hon kallar sig poet VIP
"I coolaste laget" :)
2014-03-20

  stig wikman
I KNOW .
BUT I DON´T KNOW
WHERE I GOT IT FROM.

ANNARS.
BRA TEXT DU SKRIVIT.

YOU HAVE IT .
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74