Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Travesti på Gullan Bornemarks barnvisa


SUDDA, SUDDA ...

Sudda, sudda 

bort det fula

i mitt sinn

jag är

både arg

och sur

och trist

 

munnen

den ska

ständigt le

och skratta

hänga med

fastän jag

är sne

 

Men då sa du

 

sudda,

sudda bort

din sura

trista min

med mitt

hårda

suddegum

 

sudda, sudda .....

 

tralala,

vad jag blev

glad igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-21 16:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sudda bort det trista gråa kalla och färga in med det vackra varma
2014-03-23

  Toalettpoeten
Jättebra dikt!
Och vi kan nog alla känna igen oss frustrationen när folk säger till en att bli glad, som om det hjälper när man är på dåligt humör!
Jag älskar slutet.
2014-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag suddar bort "STIG WIKMAN" och använder "dölja"- och ""blockera"-funktionerna.
2014-03-21

  stig wikman
JAG SUDDAR BORT
BORINGMARK
OCH SKRIVER
BORNEMARK , YES .

ANNARS , BRA TEXT
ELISABETH.
APPLÅD.
2014-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Om folk uppmanar mig att sudda, som den urtöntiga Gullan Boringmark, kommer de att ångra att de öppnade munnen.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP