Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig (2014)


Du är en liten gottegris
blott en fasett av ditt inre
du älskar att älska med mig
jag älskar när du gör det

jag älskar att älska med dig..

Jag älskar din kättja
din ångande kittlande närvaro
du ger mig allt av dig
jag reser mig som aldrig förr

när du öppnar alla dina dörrar
då är jag underkastad min åtrå
för den är med dig i evighet
jag seglar mitt skepp i stormen..




Fri vers av Järnkatten
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten