Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Natten inpå livet,
svärtan försvinner
i mörkret

Ljuset svider, vill
försvinna in i
sammetsnatten

Fortsätter bläddr a
i livets album,
nu bara bilder, bilder




Fri vers (Fri form) av Andreas Miller
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller