Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan orden

Skriver till dig,
tänker att du vet
att det är du

En kod utan nyckel,
ett liv, ett andetag,
en dröm, en tanke
det är i mellanrummet
allting gömmer sig

I ljuset mellan orden
är vi alla blinda




Fri vers (Fri form) av Andreas Miller
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-20 23:10



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackert och
sant.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Miller
Andreas Miller