Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättmaskinen rymmer mycket

Ja här går jag och tvättar och tvättar
till sist så stryker jag väl med!




Fri vers (Fri form) av Connie
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-20 23:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha ha! Kort och vansinnigt gott!
2014-04-11

  thyra
Du har en härlig humor Connie! Tack för detta skratt!
2014-03-28

  Federico Romano
Humoristiskt dessa rader..
2014-03-21

  Lars Hedlin
Starkt framfört!
2014-03-21

    ej medlem längre
Stackars tvättmaskin, han har det inte lätt när man kör så hårt med den.
Och inte du heller, bara att gno på.
Ja allt går att tolka på flera sätt.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie