Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill veta vad som finns i huvudet på folk


Vi människor kämpar så hårt
att vara andra människor än de vi är
Vi ser på grannen med avund
som om han var lycklig
Vi tror att folk tystnar för de pratar illa om oss
när vi går förbi
Men ni delar inte med er av era tankar
för ni tror att ni uppfattas som korkade
löjliga, pinsamma, vulgära och onormala
Ni skriver därför vad ni äter, var ni är, vem ni är med
istället för det ni tänker på



Någon annans uppfattning om er
behöver inte bli er verklighet




Fri vers av Gigi
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-21 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är Guds syn på mig som är min verklighet.
Som Hans barn bekänner jag mig till vad och vem Hans Ord säger att jag är.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi