Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte mina tårar (dränka vår kärlek)

 

Låt inte mina tårar

dränka vår kärlek,

se dem i ögats spegel

som ett vackert epos

från nattens drömmar

 

Torka mina kinder

med morgonljuset,

där källan hämtar sin kraft

finner dagen sin glädje.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-21 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP