Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till kärt ämne


Kärlekens milda ljus

Kärlek, kärlek
du reser dina tempel
ur ruiner, stenar och grus
med den rödaste färgen
ur brådaste djup
du växer likt bergen
framfödd och tjusad
av fägringens makt berusad
på slingriga stigar
irrar ditt sökande ljus
lyckan, lyckan… förvirrande oss viger
att läppja drycken från kärlekens krus.
Ooooh du saliga höglönliga önskan
Led mig in… i den kärleksklädda grönskan.


Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-21 18:50



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Hej, missade lite i texten! Kärleken till Jesus är nog bra... förhoppningsvis
äger vi också förmågan att älska fler... än bara honom... kärleken är ju gränslös!
2014-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Den största kärleken visades oss av Jesus, på korset på Golgata kulle.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP