Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelhonan




Jag gör det om och om igen
Likt spindelhonan

Fångar mitt offer
I nätet
Som jag har spunnit
Med silkestrådar

Där du fastnar så lätt

Jag är ett duktigt rovdjur
Kan man min sak
Och sedan hugger jag mina käkar i dig
I en parningsakt där jag vinner

Låter dig sedan falla död
I mina armar
När jag har kommit




Fri vers av Tess74
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-22 12:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
femme fatale
vi dör dyrkandes
2014-04-13

    Dan Myrbeck
Nu vågar ja inte va medlem på
poeter.se längre. Tack för en
trevlig tid!
2014-03-24

  Lars Hedlin
Stark som fasen!
2014-03-23

  stig wikman
HA HA .

WONDERFUL YOU !

APPLÅD ( å kram )
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74