Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Häxan i Kalabalarium

I Kalabalarium av sammelsarium
bland mossa grenar
spindelväv å damm
där bor häxan… en kroknäst madam
hon trollar i abra-kadabra
å hokus-pokus ibland.

Jaaa… med ett filijokus
skakar trollspö´t i hennes hand
en groda blir en man
fager å ståtlig så grann
men ibland blir´e tokigt
han blir rynkig å krokig
då trollformeln rabblats
bak å fram.

Jaaa… när trist… hon lessna
att aldrig hon får bli… prinsessa
trots alla krämer å magiska frukter
träningspass å gympans krumbukter
då kokar hon nå´smarrigt på spisen
dukar me´finaste servisen
fyller faten å assietten
äter maten å blir mätt sen.....
avslutar hon festen… me´att påta
i en prinsesstårta.



Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-22 12:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:)
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP