Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We breed the suicidal community

Jag faller när ingen ser,
så jävla långt ner att jag
inte finns något mer.

Mörkret tar över,
demonerna blir fler och fler.
De är allt jag ser, hör och känner.
Deras eviga skri, det får mig
att vilja ta vid.

Desto fler såren blir,
desto djupare är dom.
De tvingar mig och jag
kan inget göra.
För ingen annan kan de
se eller höra.

Blöda, jag ska blöda.
För att döda er eviga börda.
Med droger i blodet, ska det flöda.
Jag ska bli så hög,
så att ni kommer att finna mig
död.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-22 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hoppas du slutar med droger. önskar dig lycka till
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid