Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas (2014)


Jag hoppas
jag kan älska dig nog
jag hoppas
vi gjuter vår fog

jag hoppas
att du är vid min sida
jag hoppas
att tillsammans ska vi skrida

jag hoppas
att i värme vi bygger vårt bo
jag hoppas
att veta och sluta att tro..




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-24 10:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog bara att göra sitt bästa...men som människa vill man gärna veta...:-)
2014-03-26

  Marianne Räf
Det sista var bäst: "jag hoppas/
/att veta och sluta att tro"! Tack!

2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten