Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om hon hade förstått...

 

Tänk om hon hade förstått

den där gången för länge sedan

då hon sa sitt Ja ...

 

Om hon hade förstått

skulle hon svarat annorlunda

eller skulle svaret varit detsamma

 

Var det värt allt förakt

all bottenlös förtvivlan

alla de många bönerna

tårarna  frågorna

alla de sömnlösa nätterna

 

 

Var det värt

allt

för den där tidiga morgonens skull

- den osannolika  oförglömliga

morgonen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 375 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-25 14:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-05-06

  Ljusletaren
Svaret är Ja för tänk vad du har lärt dig mycket under dessa år/ kram
2014-04-08

  Ninananonia VIP
:) tycker om hur du skriver...
2014-04-03

    ej medlem längre
Fint förmedlat.
2014-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Frågor som kanske aldrig får svar...mycket bra skrivet...berör...
2014-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Stark text. Bravo.
2014-03-26

  thyra
Rör vid en sträng i mitt innersta. Fint!
2014-03-26

    ej medlem längre
Väldigt, väldigt bra skrivet. Den tar ända in!
2014-03-25

  louisegirl
Berör!
Bra förmedlat!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling