Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mor och son


Trots allt

 

Trots att hon inte förstod

trots all skärande smärta

trots grannar och släktingars hån

trots skam

utanförskap

och ovisshet

trots allt

släppte hon honom aldrig

sökte alltid rätt på honom

följde med   höll ut 

var nära

trodde

hoppades

och älskade

 

trots allt




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-18 19:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-07-23

  princess in the new world
Kärleken övervinner allt! :-)
2014-07-23

  Connie
Kärleken är stark!
2014-07-22

    ej medlem längre
Berörande,
2014-07-20

  Bibbi VIP
Beundransvärt.
2014-07-19

  louisegirl
Kärleken betydde allt...
Jättefint skrivet!
2014-07-18

    ej medlem längre
Trogen kärlek...
Fint skrivet!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling