Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även blinda ögon gråter

kärlek

är kärnan
skymd av så många lager

skymd av så många missförstånd

skymd av så många vägar att välja

även blinda ögon gråter

känn mig nära

känner du avståndet

pulsen

även blinda ögon gråter

jag kan inte skaka av mig din skugga

men jag hoppas på glädjetårar

innan solen går ned.








Fri vers av Jonas Hagén
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-24 20:59



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Starkt och vackert !
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén