Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~vildfågel~

Likt en fågel

Med vindens vändande kraft under vingspetsarna

Flyger jag över det som en gång fjättrade mig vid världslig oro

Oket som tyngde min själ i bojor

Bojorna vittrar av vingarnas nyfunna kraft

Jag ÄR den jag en gång varit 

En jag en gång lämnat

En jag glömt

Jag har förlåtit mig för övertramp

För utsuddning av mina innersta drömmar tankar och väsen

 

Ordet har en kraft

Livet har en styrka

Vindarna bär uppåt

Med ett leende flaxar jag med mina nygamla vingar

Mot himlen obefläckad av moln

Med en fågelfamn översållad av kärlek för livets storhet




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-25 08:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
i frihet bör du få leva
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~