Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pro-cessande över ett kedje-ljus-eldningsprojekt som varat i antalet dygn. Här doftade smältverk och sken i trippla kedjeljus - en slags stigande upplysning för en viss Triangel :)


värmeljus; vad gör ni med formerna

 

 

det kan mitt i en process
vara knepigt värre 
att vara enkel med finess

 

man kan kalla det för pronessig med smärre justering
man kan också kalla det för messig röra 

är det nu stearin eller olja i ljuset så blir det liksom
upplyst oavsett buset

 

det kan mitt i en process
också vara knepigt
att vara svår med finess

 

när det flyter i ljuset

[endel klipper stjärnor till granmattan
endel funderar över sopsortering och mittenplattan
och gör miljöfrågan till leken]

 

och så ligger allt i veken, men vad gör ni med formen
har ni tänkt på att processen är en del ur helhetsnormen

 

man kan inte skapa ljusåtervinning ur en tom aluminiumform
även om värmen är enorm 
när man tänker bort glansen med städningsreformen

 

det kan mitt i en process
också vara lagom ibland
att låta plattan ligga där plattan gör band

till nästa norm
eller släpp den fri som en frisbee ut mot

släckta värden

 

vad gör ni med nästa form om ni
inte
binder den


blir den inte fin då, Världen

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-25 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina tankebanor
banor
är undergörande,
görande in och under
klart uppfriskande
viskar klok ord från ovan.



2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri