Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blöta råd kan bli dyra på sjön.


Sjösäkerhetsdöden.

"Råkade" läsa
Sjösäkerhetsrådets
kommande
varningstext
till en kampanj
under våren
och
sommaren.

"8 av 10 som dör till sjöss är berusade."

Tycker faktiskt
ändå
det låter
lite positivt.

För
att drunkna
nykter 
måste  
ju vara

rent vidrigt.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan drunkna på land också:p
(var är flytvästen?)
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP