Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens människa.

Byter från det ena sociala medlet till det andra
drömmer in mig i bilder och upplevelser
- klippa och klistra
och klagar på att de inte är mina.
För trött och lat och rädd
för att våga
jag är inte människan med vilja
jag är inte människan som lever
jag är människan som arbetar för att leva
fantiserar mig bort i främlingar som har släppt taget
avundas deras njutning och erfarenheter
det är helt acceptabelt
jag har snabbmat och tv
jag är lagom
Jag är "nöjd".




Fri vers av skogarna
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-25 23:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du kräva samt få mer, än att bara vara 'nöjd'

bra infångning utav detta fenomen
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna