Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lilla Gabriel...


Om bara...

Om jag hade vetat
det jag vet nu
skulle jag gjort allt
så annorlunda
Jag skulle släppt allt
utan en blinkning
Låtit världen falla
som det korthus det ändå var
Byggt ett nytt bo
över ruinerna
gråtit de tårar
som behövt fällas
fyllt mig med den kärlek
som färdas genom evigheter
den som betyder mer
än livet själv
Om jag bara
kunnat göra allt ogjort
om jag bara
hade haft dig kvar




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-27 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima