Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farstu (2014)


Du har ingen farstu sade hon
man kan ju bara gå rätt in
ja du har rätt sade jag
men det finns ett väntrum

lite längre in..

hade ingen lust att vänta sade hon
jag märkte det sade jag...
jag blev en i flocken direkt..
jag ville inte vänta jag heller sade jag

har väntat hela livet..

så vi klev in i rummet..
vi trots allt valt att dela
vet att det var en fribiljett
men någon gång får man chansa

på att kärleken kommer..

vi stod där och betraktade varandra
starka känslor och vaga farhågor
vi valde att stanna
ankaret gick över bord

värmen började fylla rummet..

vi har passerat både farstu och väntrum
knappast dags att vända nu
det blir som det blir
när livet slår ner som en blixt

och vi faller i det omedelbara..




Fri vers av Järnkatten
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-26 14:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra berättat
2014-03-26

  Niclas Petersson VIP
Målande, vardagsnära och romantiskt i en fin kombination.
Gillar.
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten