Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådande ögon

en hel skog står och stirrar
det känns som att den är emot mig
allt jag har i huvudet irrar
runt på ett oförklarligt sätt
livet kommer inte i ett färdigt paket
trots att det tjugofem år tog
mig att inse detta
är det märkligt att det sker i en skog
där jag själv är mitt i en personlig vendetta
mot mig själv och alla jag känner
just nu rinner tid ifrån oss
allt är en del i planen
snart strömmar tid emot oss
vad ska vi göra med den
och alla eldar vi startat i skogen
alla spadar vi släppte i mörkret
hålen vi fyllde på krogen
det är förvirrande att andas in idag
ut likaså
det kanske bara är jag
vilken väg ska man gå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-26 18:18



Bookmark and Share


  Madeleine Richter
Du och vi i oupplöslig förening. Personligt och allmängiltigt. Förvirring inför framtiden på alla plan. Fint förmedlat.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling