Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag hör din andedräkt...........

När jag hör din andedräkt
som en viskning i mitt öra
Undrar jag: Vad drömmer du?
Vakna, jag vill höra.

Drömmer du om flydda år
med allt som livet gav dig
eller om en nyväckt vår
fylld av solskensdar med mig?

Jag vill finnas i din dröm
önskar att du svarar
vill lyssna till din andedräkt
så länge livet varar.




Bunden vers av Monica Kvist VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-03-27 08:46



Bookmark and Share


  i af apa
finstämt
vackert...
2014-09-14

  Connie
Så vacker!
2014-07-06

    ej medlem längre
En mycket vacker kärleksfylld dikt! :)
2014-04-16

  Dito VIP
En stark längtan att finnas till för någon hela livet,Fin känsla:)
2014-04-14

  Tabac VIP
"vill lyssna till din andedräkt
så länge livet varar."

KÄRLEK!
2014-04-10

  Yeppis
vackert :)
2014-04-09

  Vid tangenten
Jättefin dikt :)
2014-04-07

  Thomas Widemark
Den var väldigt fin!
2014-04-07

    Annika J
Vacker och berörande! Men strax bakom lurar vemodet. Så länge livet varar!

2014-04-06

  L Patrik W Johansson VIP
I Frödings, Nävers, Österlings mfls anda

vilket är en bra sak

Be well,
LPWJ
2014-03-28

  Popangelov VIP
Vackert skrivet.
2014-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text. Närhet, värme och kärlek.
2014-03-27

  Solitaire VIP
Vidunderligt vackert!

2014-03-27

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP