Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskestunder




Det finns stunder
Då jag önskar att livet var lätt
Enkelt
Och ospännande
Som en karta
Över en landsväg
Där ingen har åkt förut

Stunder
Då jag önskar att jag var lycklig
Glad
Och harmonisk
Som en stillsam sjö
I gryningen

Men man kan inte alltid få
Det man önskar

Man får leva sitt liv
Som det är förutsett
Och försöka flyta med
I strömmen
Som ibland är för stark





























Jag drunknar




Fri vers av Tess74
Läst 223 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-27 12:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Jag har inte drunknat men har fått några rejäla kallsupar.
2014-03-31

  Midnatt
Känner igen mig i dina ord. En text som de flesta någon gång kan referera till.
2014-03-29

  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt skrivit!
2014-03-28

    ej medlem längre
Så himla bra!!
2014-03-28

  Carina Bendix
Sant..
2014-03-28

  Hans Christian
Oj vad jag tycker om denna text som börjar ljust men sen tränger sig värkligheten på och man tvingas acceptera detta.

Ett smycke avlöser denna deliciösa dikt och det är " i strömmen som ibland är för stark" - man anar hur det skall sluta. Trots alla umbäranden så gick det inte......
2014-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, ibland är livet pest! Men oftast blir det ju bättre.
2014-03-27

    Dan Myrbeck
Bra med bra knorr på slutet.

Problemet är ju att det antagligen
skulle bli tråkigt. Bäst om man kan
hitta en balans.
2014-03-27

  Hon kallar sig poet VIP
mmmm finns många stunder som är...blä med
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74