Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner kärleken sin form

 

Du renade mitt hjärta

från ånger och falskhet

våra kroppar skulle älska

under himlens evighet

 

Din hand fann en kind

ingen kärlek nånsin smekt

du tog hand om minnen

som tiden inte läkt

 

Liten kan jag känna mig          

men i ditt öga är jag enorm   

där hjärtat väcker ljus

finner kärleken sin form.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-27 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin Peter..
2014-03-28

  Angela Bohlin VIP
Kärlek... Det finast i livet!

Du skriver så det berör...
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP