Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakåtlutad





Bakåtlutad i soffan
Tv:n står på
Utan ljud
Till ingen nytta

Lägenheten är mörk
Söker efter ficklampan
Men den tycks ha försvunnit

Manson sjunger på youtube för mig
Bara mig

Han viskar att jag ska suga hans kuk
Jag försöker
Men han är inte där

Egentligen

Och världen går under
Inför mina ögon




Fri vers av Tess74
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-28 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med känsla! kram
2014-03-29

    Igot Tochange VIP
Och när jag läser dig sitter jag alltid framåtlutad. Du skriver det jag aldrig riktigt skulle våga. Bra.
2014-03-29

    Svarte Petter
Du skriver så bra att jag skulle ha blivit avundsjuk om jag inte hade varit så föbannat egocentrisk.
2014-03-28

    Lars Gullberg
Tja Tess läget ?

suck...
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74