Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eliminator

Hur långt ska jag behöva gå egentligen?
Är så Jävla trött på det här..

Demonerna skriker och viskar,
Se hur allt börjar vissna.
Skuggorna faller ner över marken,
Som löven på hösten,
Men även mina tårar..
Jag försöker fly,
Jag springer!
Men faller snabbt ner i
Detta bottenlösa hål.

Jag kan inte fly,
Jag kan inte leva.
Jag låter den sista
Glöden ut av hopp
Att slockna,

Ni kommer aldrig att märka att jag är borta..

Vita Fragile.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-29 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid