Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd natt





I det röda rummet
Knäböjer vi
Inför vår mästare

Han smeker våra huvuden
I sina händer

Tar fram kniven
Rakar våra skallar
Nakna

Kysser oss blodiga

Kirurgen kryper på sina knän
Med pistolen i handen
Letar i mörkret
Efter sin pappa

Som ska dödas i natt

Men vi sätter oss för dörren
Låter krokarna i ryggen slita sönder oss
Blodiga

Så han måste operera oss

Skriken tystnar
I huvudet
Dör ut

Sakta
Sakta




Fri vers av Tess74
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-29 23:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-03-30

    ej medlem längre
Det absolut bättre på ett tag.
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74