Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten blir röd

Demonernas skrik,
Jag får panik.
Ångestens gift
Pulserar i min
Kropp,
Snart så försvinner
Mitt hopp för gott.

Nattens mörker omsluter mig,
Döden är nära,
Natten blir röd.

Är slutet nära?
Kanske,
Kanske inte.

Det återstår att se.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-30 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid