Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolution (2014)


Som något eteriskt
plötsligt hade uppstått
så förde vinden
in sitt budskap

ett öde hade skapats
en resa i en ny dimension
det tog ett tag att ta in
att det var verkligt

vi kan inte sätta
vår stämpel på den gnista
som får själar att mötas
genom tid och rum..

vi kan blott lära och bejaka
de krafter vi lever av
och växa utan rädsla
jag tror det kallas för..

utveckling..




Fri vers av Järnkatten
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-30 23:29



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tid och rum
Är bara fiktiva
Odödliga själar
Kan stilla driva
Vart och när och hur
de vill
Eller helt befriade
bara ligga still
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten